O adolescentă din Podgoria este dispărută de două zile de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gina Grecu este dată în urmărire la nivel naţional
Gina Grecu este dată în urmărire la nivel naţional

Poliţiştii buzoieni încearcă, de peste 24 de ore, să dea de urma unei fete de 15 ani, din localitatea Podgoria, despre care familia nu mai ştie nimic din momentul în care a plecat de la domiciliu la un prieten din judeţul Galaţi.

Luni, în jurul orei 16.30, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Râmnicu Sărat a fost sesizat cu privire la faptul că minora Gina Grecu, în vârstă de 15 ani, din comuna Podgoria, a plecat de la domiciliu în ziua de 27 octombrie şi nu a mai revenit, sesizarea fiind făcută de către un unchi al fetei.

Cercetările au fost preluate imediat de echipa operativă formată din poliţişti de la Secţia 7 poliţie rurală Grebănu şi un tehnician criminalist din cadrul Poliţiei municipiului Gina Grecu, din primele verificări rezultând că adolescenta a plecat de la domiciliu în după-amiaza zilei de 27 octombrie, în jurul orei 16.00, cu acordul părinţilor, pentru a merge în comuna Iveşti, judeţul Galaţi, cu mama   prietenului ei.

Mama minorei a precizat poliţiştilor că nu a ştiut de demersul întreprins de fratele ei, care a anunţat poliţia, însă a susţinut că doreşte şi ea ca fiica ei să se întoarcă acasă, solicitând în acest sens sprijinul poliţiştilor.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a solicitat darea minorei Gina Grecu în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă activităţile ce se impun pentru găsirea acesteia.

Persoanele care deţin informaţii ce pot contribui la găsirea minorei Gina Grecu sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie.

Semnalmente: 1,60 m înălţime, constituţie normală, păr negru lung, purtat de obicei liber, ochi căprui, ten măsliniu, iar ca semn particular -lipsa unui incisiv superior.

La momentul plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu o bluză din lână de culoare crem, cu nasturi pe piept, pantaloni tip bluejeans de culoare albastră şi era încălţată cu ghete de culoare neagră.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite