NEWS ALERT: Jaf la casieria fabricii Romcarbon în ziua de salariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jaful a avut loc în interiorul fabricii Romcarbon din Buzău, de pe strada Transilvaniei. Potrivit angajaţilor, atacatorul a înjunghiat-o pe femeia care lucra în casierie. Astăzi era zi de salariu.

UPDATE, ora 16.35: Poliţiştii încă sunt în interiorul fabricii, accesul din exterior este restricţionat. Angajaţii care se aflau la lucru în momentul jafului au plecat din fabrică. Nu s-a comunicat deocamdată suma de bani care a fost furată. Atacatorul este în continuare liber.

UPDATE, ora 15.42:  „M-am trezit cu cuţitul pe gât. Sunt şocată". Citiţi AICI declaraţiei casierei atacate la Romcarbon

Se presupune că autorul jafului de la Romcarbon este un angajat al fabricii

La firma Romcarbon se produc măşti de gaze şi sacoşe de plastic. Astăzi era zi de leafă şi Săndica Drăgan apucase să plătească o parte din salarii


UPDATE, ora 15.35: Casieriţa de la Romcarbon se numeşte Săndica Drăgan şi este în stare de şoc la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului de Urgenţe din Buzău. Plânge şi tremură continuu şi nu a fost rănită grav. Are o tăietură uşoară la gât de la lama cuţitului, acoperită cu un plasture.

UPDATE, ora 15:10: Femeia atacată, în vârstă de 40 de ani, ieşise din casierie pentru a merge la toaletă şi încuiase uşa. Confrom celor relatate de colegi, la întoarcere atacatorul i-a pus un cuţit la gât şi a ameninţat-o cu moartea dacă ţipă şi dacă nu descuie casieria. Nu se ştie decât că lipsesc bancnote mari. Casieriţa, care este cunoscută în fabrică ca hipertensivă, a fost tăiată la gât şi a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Atacatorul este liber în acest moment. La poarta fabricii toţi cei care ies acum sunt legitimaţi şi controlaţi în cele mai mici amănunte.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite