Nemulţumiţii de pe strada Primăverii i-au bătut obrazul primarului Boşcodeală, la şedinţa de consiliu local

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vrem asfalt pe Primăverii! Aşa a sunat mesajul cu care câţiva cetăţeni de pe această stradă, aflată la periferia oraşului, şi-au făcut simţită prezenţa la şedinţa de consiliul local de astăzi. Grupul nemulţumiţilor a participat la şedinţă la invitaţia unui consilier PP-DD.

La finalul dezbaterilor din Consiliul local, oaspeţii de pe Primăverii i-au reproşat edilului situaţia dezatruoasă în care se află strada pe care locuiesc. Pe un ton ridicat, oamenii au amintit faptul că lucrările de asfaltare începute înainte de Paşte au fost sistate. 

În replică, primarul Constantin Boşcodeală le-a explicat nemulţumiţilor că este vorba despre o întrerupere temporară a lucrărilor şi că la societate Urbis Serv se toarnă bordurile ce urmează să fie montate pe strada Primăverii. 

”Acum câţiva ani, aveam numai o reţea de apă care funcţiona de aproximativ 40 de ani. Reţeaua a fost schimbată, a fost introdusă canalizare pe banii Primăriei, au fost introduse gaze pe banii Primăriei, s-a refăcut iluminatul public şi în momentul în care s-au terminat toate proiectele, se asfaltează şi strada. Din stradă s-a asfaltat aproximativ 25 la sută şi probabil în următoarele 30 de zile va fi gata”, a declarat Constantin Boşcodeală.

Primarul a mai explicat că ritmul lucrărilor a fost încetinit de vremea nefavorabilă şi de curăţenia de primăvară. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite