Municipalitatea buzoiană amenajează parcuri peste locurile virane unde se depozitează gunoaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muncitorii firmei Urbis Serv, aflată în subordinea municipalităţii buzoiene, lucrează în aceste zile la amenajarea parcului peste locul viran de la capătul străzii Aurel Vlaicu din cartierul Mihai Viteazul.

”Acest părculeţ a apărut dintr-o necesitate, deoarece acolo se adunau gunoaie din tot cartierul. În preajmă sunt crescători de anim şi nu am reuşit niciodată să îi prindem în fapt. Am decis să facem părculeţul, ca să evită orice conflict cu cei rău-voitori”, a declarat Alexandru Dunel, viceprimar.

Spaţiul verde este încă în lucru. A fost adus pământ fertil, s-au pus bordurile şi chiar s-a trasat şi asfaltat o alee ramificată, pe marginea căreia au fost stabilite locurile pentru bănci.

În primă fază, părculeţul va fi gazonat şi se vor planta flori. Băncile vor fi fixate şi ele pentru ca locuitorii cartierului să se poată odihni în aer liber.

La toamnă vor fi plantaţi şi arbori şi arbuşti iar părculeţul va deveni unul foarte cochet. Obiectivul va intra sub supravegherea permanentă a Poliţiei Locale, pentru ca persoanele care depozitau gunoaiele în această zonă, să nu-şi reia proastele obiceiuri. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite