Meciuri internaţionale de fotbal amator, găzduite de stadioanele din Buzău şi Râmnicu Sărat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buzăul va găzdui faza intermediară a celei mai mari competiţii europene la nivel de fotbal amator, Cupa Regiunilor UEFA. Partiele se vor juca pe stadionul Gloria şi pe cel din Râmnicu Sărat. AJF Buzău, echipa care va reprezenta România, va evolua, între 16 şi 22 septembrie, într-o grupă din care mai fac parte Anglia, Irlanda şi Slovacia.

Iniţial, organizarea fazei intermediare a competiţiei Cupa Regiunilor UEFA revenise Irlandei. Insularii au renunţat  la calitatea de gazde, anunţând forul european încă de luna trecută. 

Federaţia Română de Fotbal a făcut toate demersurile pentru a organiza competiţia în România, fiind ales Buzăul.

Meciurile din grupa preliminară vor debuta  pe 16 septembrie, cu duelul dintre Slovacia şi Anglia. În aceeaşi seară, tot pe stadionul Gloria, reprezentanta României, selecţionata AJF Buzău, va juca împotriva Irlandei. 

Arena din Crâng urmează să găzduiască cinci partide, a şasea urmând să se dispute pe Municipalul din Râmnicu Sărat. Asta, deoarece forul european cere ca ultimele meciuri din grupă să se joace la aceeaşi oră.

Săptămâna trecută, o delegaţie de la UEFA a inspectat stadionul Gloria, oferind un verdict pozitiv, pentru găzduirea meciurilor internaţionale.

La turneul preliminar disputat în Slovenia, reprezentanta României, selecţionata AJF Buzău, a câştigat o grupă din care au mai făcut parte Scoţia, Georgia şi echipa ţării gazdă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite