Luptătorul Cosmin Tarcoci şi tenismenul Dragoş Oprea, sportivii lunii iulie în judeţul Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În viziunea Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Buzău, juniorii Cosmin Tarcoci şi Dragoş Oprea sunt cei mai buni sportivi buzoieni ai lunii iulie. Luptătorul Cosmin Tarcoci a terminat pe locul 7 la Campionatul Mondial de lupte libere pentru cadeţi, în timp ce tenismenul Dragoş Oprea a ocupat locul 2 cu echipa naţională de cadeţi la Campionatul European.

Potrivit clasamentului întocmit de DJST Buzău în urma rezultatelor transmise de antrenorii sportivilor evidenţiaţi în luna precedentă, primul loc a fost ocupat de doi sportivi. Este vorba de luptătorul Cosmin Tarcoci şi tenismenul Dragoş Oprea, ambii legitimaţi la CSM Buzău. 

Component al lotului naţional de cadeţi, Cosmin Tarcoci s-a bucurat de atenţia Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Buzău datorită locului 7 ocupat la Campionatul Mondial de lupte libere, competiţie desfăşurată în perioada 17-20 iulie, în Slovacia. La capătul unui concurs extrem de puternic, cu sportivi din 51 de ţări la start, printre care şi 7 din România, buzoianul a reuşit să ocupe locul 7 la categoria 42 de kilograme, dintr-un total de 17 concurenţi, aceasta fiind şi cea mai bună clasare din rândul tricolorilor la europene. Legitimat la CSM Buzău, unde este pregătit de antrenorul Marian Voicu, nimeni altul decât unul dintre cei doi tehnicieni ai lotului naţional de cadeţi al României, Cosmin Tarcoci este considerat unul dintre cei mai promiţători luptători din generaţia sa. 

Cel de-al doilea sportiv nominalizat de DJST Buzău pentru distincţia de „sportivul lunii”, tenismenul Dragoş Oprea este legitimat tot la CSM Buzău. Sportiv pregătit de tehnicianul Ninel Poteraş, Oprea a ocupat locul doi cu naţionala de cadeţi a României în proba pe echipe la Campionatul European desfăşurat în perioada 11-20 iulie, în Italia. 

Cei doi sportivi au fost recompensaţi de către Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret cu câte un set de echipament sportiv. 

Citeşte şi: VIDEO Noul acoperiş al Pieţei Centrale va fi din tablă

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite