Laurenţiu Cazan: "Cred că Mădălina a căzut pradă unei depresii"

0
0

Cantăreţul Laurenţiu Cazan, unul dintre prietenii solistei Mădălina Manole, decedată în condiţii încă neelucidate, în această dimineaţă, a fost şocat în momentul în care a aflat vestea cumplitei tragedii.

Mai citiţi şi:

Laurenţiu Cazan despre Mădălina Manole: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

Lucia Dumitrescu: „Mădălina Manole m-a învăţat să cânt”

CIteşte mesajul de adio lăsat de Mădălina Manole

Mădălina Manole urma să-şi lanseze noul album în acest week-end la Promenada Mall din Brăila

VIDEO Cunoscuţii o vedeau pe Mădălina Manole ca pe o fată plină de viaţă şi nu cred în ipoteza sinuciderii

Ilie Stoian, coleg de scenă cu Mădălina Manole în anii '80: "Se pare că suferea de cancer"

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii”

Artistul buzoian exclude posbilitatea ca solista să se fi simţit izolată din punct artistic şi crede că mai curând Mădălina a  căzut victimă a unui flagel cu care se confruntă aproape toţi românii.

„Unii s-ar putea gândi că se simţea izolată din punct de vedere artistic dar nu cred că aceasta este cauza. Cred că mai curând a căzut pradă unei depresii, boala modernă care s-a cam generalizat în România. Cei care se confruntă cu un astfel de sindrom ascund că sunt bolnavi pentru că sunt luaţi în râs de cei din jur. Le e ruşine să treacă pe la psiholog pentru că sunt făcuţi nebuni şi apoi încap pe mâna tabloidelor”, crede Laurenţiu Cazan.

Laurenţiu Cazan mai crede că decesul Mădălinei Manole, produs la primele ore ale dimineţii, chiar în ziua în care cântăreţa ar fi trebuit să împlinească 43 de ani, ar putea fi un gest premeditat.

„Datele statistice spun că cele mai reuşite dintre sinucideri se produc dimineaţa şi în mod special în zilele de naştere. Cum datele coincind în acest caz e posibil să fi fost un gest premedidat. Sigur că vor exista şi presupuneri ale unora cum că ar fi fost omorâtă dar e cam greu de crezut aşa ceva”,  a mai spus Laurenţiu Cazan.

Laurenţiu Cazan a cântat alături de Mădălina Manole în decursul anilor în multe show-uri de televizune, la Festivalul Cerbul de Aur, precum şi în spectacole organizate în ţară.

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite