Hoţ prins după ce a spart şase boxe din blocuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un tânăr suspectat că ar fi comis numeroase furturi într-o singură noapte a fost prins joi de către poliţiştii buzoieni. Buzoianul, în vârstă de 28 de ani, este bănuit că, în noaptea de 14 spre 15 mai, ar fi pătruns prin efracţie în şase boxe de la subsolurile unor blocuri din Buzău, precum şi într-un apartament situat la parterul unui bloc.

Din patru boxe ar fi sustras o pereche de role, două aparate de fotografiat, un stilou, C.D.-uri şi încărcătoare de telefoane mobile, ce au fost recuperate ulterior de către poliţişti. Din celelalte două boxe şi din apartament nu ar fi sustras niciun bun.

De asemenea, din cercetările efectuate de poliţişti, a mai rezultat că, la data de 11 mai, tânărul ar fi pătruns, prin escaladarea ferestrei, într-un alt apartament situat la parterul unui bloc din municipiul Buzău şi ar fi sustras o geantă, mai multe documente şi bunuri, printre care şi un card bancar al cărui cod PIN era scris pe o hârtie găsită în aceeaşi geantă.

Valoarea prejudiciului în acest caz a fost estimată la 900 de lei. Ulterior, buzoianul ar fi folosit cardul sustras şi ar fi efectuat operaţiuni de retragere numerar şi plăţi.

Cazurile figurau în evidenţe cu autor necunoscut. La propunerea poliţiştilor, procurorul de caz a dispus continuarea urmăririi penale faţă de suspect.

Totodată, poliţiştii au luat împotriva lui măsura reţinerii pentru 24 de ore şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Citeşte şi: VIDEO FOTO Mănăstirea Răteşti, din judeţul Buzău, afectată de alunecările de teren. Zeci de măicuţe au fost evacuate

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite