Handbalistele de la SCM Gloria Buzău continuă seria victoriilor în campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Luni după-amiază, la Iaşi, într-o partidă din etapa a 13-a a Diviziei A, echipa buzoiană a trecut lejer de echipa Centrului Naţional Olimpic pentru Tineret de la Iaşi şi a ajuns la cel de-al 12-lea meci la rând încheiat cu victorie.

Parcurs impresionant pentru elevele lui Romeo Ilie în actualul sezon al ligii a doua la handbal feminin. Într-un meci disputat ieri seară, la Iaşi, formaţia buzoiană a obţinut un nou succes în liga a doua, împotriva echipei Centrului Naţional Olimpic pentru Tineret. 

După cele 60 de minute de joc, SCM Gloria Buzău s-a impus cu scorul de 40-23, rezultat în urma căruia şi-a consolidat prima poziţie în clasament, cu maximum de puncte, 36. Echipa din Buzău are 3 puncte mai multe decât principala urmăritoare, CSU Neptun Constanţa, şi ea învingătoare, pe teren propriu, în faţa celor de la Activ Plopeni.

Buzoiencele pot obţine victorii pe linie în tur, dacă vor câştiga şi următoarele două partide rămase de jucat, pe teren propriu, cu Danubius Călăraşi, şi în deplasare, la Tulcea.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite