Fotbal în mocirlă: Gloria a obţinut un punct după meciul disputat cu Baloteşti pe un teren plin de noroi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gloria Buzău a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată ieri după-amiază, pe terenul formaţiei CS Baloteşti, contând pentru etapa a 24-a a Ligii a 2-a. Din cauza ploii care a afectat terenul de la Baloteşti, meciul s-a jucat în noroi, jucătorii fiind mai mult preocupaţi să îşi ţină echilibrul, decât să joace fotbal.

Ieri după amiază, pe un teren grav afectat de ploaia care a căzut continuu pe întreaga durată a meciului, cei 22 de fotbalişti abia îşi mai puteau ţine echilibrul. Totuşi, gazdele de la CS Baloteşti s-au adaptat ceva mai bine condiţiilor de joc şi au controlat prima repriză, în care au şi reuşit să înscrie, pe finalul ei, în urma unui penalty transformat de Claudiu Herea. 

Elevii lui Ion Viorel au arătat mult mai bine după pauză şi, după numai un sfert de oră, au reuşit să restabilească egalitatea, prin mijlocaşul Mugurel Dedu. 1-1 a rămas până la final, iar cele două echipe au trebuit să se mulţumească doar cu câte un punct şi să-şi dea întâlnire din nou în play-out.

După egalul de la Baloteşti, Gloria Buzău a rămas pe locul 8, cu 24 de puncte acumulate, şi va evolua în play-off. În penultima etapă a sezonului regulat, pe Stadionul din Crâng, Gloria va juca împotriva formaţăiei DaciaUnirea Brăila. Partida se va juca în nocturnă, sâmbătă seară, de la ora 19.00. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite