Festivalul de muzică folk „Vali Sterian”, gata de start. Mircea Vintilă şi Zoia Alecu, printre artiştii invitaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul de muzică folk „Vali Sterian” se va desfăşura în sala de spectacole a Casei de cultură Rm. Sărat
Festivalul de muzică folk „Vali Sterian” se va desfăşura în sala de spectacole a Casei de cultură Rm. Sărat

În zilele de 17 şi 18 mai, sala de spectacole a Casei de cultură Râmnicu Sărat va găzdui Festivalul concurs de muzică folk „Vali Sterian”. Prima ediţie a manifestării este organizată de Primăria Râmnicu Sărat şi Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu”.


Prima seară, cea de vineri, începe la ora 18.30 cu secţiunea concurs, urmată de recitalurile artiştilor Dinu Olăraşu şi Zoia Alecu. Sâmbătă, tot de la 18.30, se va desfăşura Gala Laureaţilor şi recitalurile susţinute de Eugen Avram şi Mircea Vintilă. 

În cadrul concursului au fost selectaţi nu mai puţin de 12 concurenţi, care se vor întrece pentru următoarele premii: Trofeul „Vali Sterian” – 2000 de lei, Premiul I – 1500 de lei, Premiul II – 1000 de lei, Premiul III – 500 de lei, Menţiune – 300 de lei, Premiul “Cântec de oameni” (pentru cea mai bună interpretare a unui cântec al lui Vali Sterian) – 1000 de lei.

Câştigătorul Trofeului Festivalului de Muzică Folk „Vali Sterian”, pe lângă premiul oferit de organizatori, va primi o chitară electroacustică VGS, fabricată la Reghin. Mai mult, fabricii Hora i s-a alăturat şi magazinul online de instrumente muzicale soundcreation.ro, care va oferi şi el instrumente muzicale.

Juriul, alcătuit din artiştii Zoia Alecu, Mircea Vintilă, ziaristul Alex Revenco şi omul de radio Titus Andrei, va decide cine merită să intre în posesia premiilor.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite