Federaţia de atletism caută la Buzău noi talente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crosul se va desfăşura în Parcul Tineretului din municipiul Buzău, cu primul start la ora 10
Crosul se va desfăşura în Parcul Tineretului din municipiul Buzău, cu primul start la ora 10

Copiii din judeţul Buzău sunt invitaţi în acest week-end să alerge. Este vorba de un cros organizat de Federaţia Română de Atletism în 20 de judeţe, simultan, cu scopul de a fi descoperite noi talente în atletism din rândul copiilor cu vârsta între 11 şi 14 ani.

Federaţia Română de Atletism, împreună cu Asociaţia Judeţeană de Atletism şi Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Buzău, vor organiza sâmbătă crosul “Elevii de azi, campionii de mâine”. 

Evenimentul constă în organizarea unui cros simultan în 20 de judeţe. La start se vor alinia copii nelegitimaţi la vreo ramură sportivă, pe patru categorii de vârstă şi sex: fete născute în anii 2002-2003, care vor alerga pe distanţa de 800 de metri, băieti născuţi în anii 2002-2003, care vor alerga pe distanţa de 1000 de metri cros, fete născute în anii 2000-2001, care vor alerga pe distanţa de 1000 de metri şi băieţi  nascuţi în anii 2000-2001, care vor alerga pe distanţa de 1.500 de metri.

La fiecare dintre cele patru categorii, ocupanţii primelor trei locuri vor primi din partea organizatorilor diplome, rucsacuri, caiete, fesuri si tricouri inscripţionate.

De asemenea, primii 65 de clasaţi vor primi câte un tricou inscripţionat şi o diplomă de participare. Profesorii vor primi şi ei diplome, agende şi tricouri inscripţionate. 

Crosul se va desfăşura în Parcul Tineretului din municipiul Buzău, cu primul start la ora 10. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite