FC Buzău este noua echipă a Buzăului, după desfiinţarea Gloriei

0
0

Gloria Buzău e deja istorie însă a apărut o nouă echipă a oraşului. FC Buzău este denumirea noii grupări de fotbal care este finanţată de un afacerist local. Marţi, în cadrul unei sedinte a Asociaţiei Judeţene de Fotbal, noul club a fost înscris în competiţiile organizate de forul buzoian. FC Buzău va activa în liga a V-a, competiţie care va începe weekend-ul viitor.

Marţi, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal, a fost stabilit programul competiţional al ligii a V-a, a doua ligă valorică a judeţului. Alături de echipele din judeţ, s-a înscris şi nou-înfiinţata FC Buzău, formaţie care va evolua pe stadionul Gloria. 

Noua grupare, finanţată deocamdată de omul de afaceri Ionel Turturică, va avea în componenţă câţiva fosti  jucători ai Gloriei Buzau. De altfel, finanţatorul echipei îşi doreşte ca toţi componenţii echipei FC Buzău să fie buzoieni.

Este posibil ca de la 1 ianuarie 2017, şi Primăria Buzău să se alăture acestui proiect. 

În acest sezon, chiar dacă se află la început de drum, pentru că se va baza pe mulţi jucători cu experienţă în ligile 2 şi 3, noua grupare a oraşului Buzău îşi propune promovarea în Liga a IV-a.

Prima etapă contând pentru liga a V-a se va disputa în weekend-ul viitor. FC Buzău va evolua în deplasare, pe terenul formaţiei Rapid Măteşti. 

Mai multe - Buzău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite