Elev din Liceul Economic, anchetat de poliţie după ce şi-a desfigurat un coleg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent de 17 ani, elev în clasa a XI-a la Colegiul Economic din Buzău, riscă să îşi piardă ochiul drept, după ce a fost bătut, miercuri dimineaţă, de un coleg cu un an mai mare. Victima a fost transferată de urgenţă la un spital din Capitală, în timp ce agresorul a intrat în atenţia poliţiei.

Conflictul între cei doi elevi a avut loc în Gara Buzău. Agresorul, în vârstă de 18 ani, şi-a lovit colegul de şcoală cu pumnul în ochi, trântindu-l la pământ cu faţa plină de sânge. 

Mai mulţi martori au sunat imediat la Poliţie şi la Ambulanţă, iar adolescentul rănit a fost transportat imediat la Spitalul Judeţean Buzău, unde medicii au decis să-l transfere la un spital din Capitală, cu speranţa că specialiştii de acolo îi vor putea salva ochiul.

Medicii sunt sceptici şi spun că victima ar putea rămâne infirm pe viaţă. „Ochiul tânărulului este într-o stare foarte gravă. Cel mai probabil, se va pierde definitiv vederea la acel ochi. Va trebui operat în mai multe scopuri pentru a încerca să i se salveze ochiul morfologic”, a declarat medicul oftalmolog Valeriu Cotea.

Agresorul a fost adus de oamenii legii la audieri, după ce tatăl victimei a depus plângere la Poliţie. Astfel, tânărul de 18 ani s-a  ales cu dosar penal pentru lovire, în urma incidentului care ar fi avut la origine un confict mai vechi dintre cei doi, izbucnit din din cauza unei fete.

Oamenii legii nu exclud ca agresorul să-şi fi lovit rivalul cu un box ori cu un alt obiect care efectiv i-a spart ochiul victimei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite