Ei sunt candidaţii la Camera Deputaţilor în Colegiul 4 Judeţul Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Alecu (ARD) şi Erland Cocei (USL) sunt creditaţi cu cele mai mari şanse
Valeriu Alecu (ARD) şi Erland Cocei (USL) sunt creditaţi cu cele mai mari şanse

În Colegiul Uninominal 4 Camera Deputaţilor - Judeţul Buzău, care cuprinde 16 comune din zona de sud-est a judeţului, au intrat în cursa electorală cinci candidaţi.

Valeriu Alecu deţine acest colegiu şi tot el este candidatul ARD pentru un nou mandat. Valeriu Alecu (55 de ani) este de profesie economist. A fost consilier judeţean în perioada 2000 - 2008, perioadă în care a fost administrator al SC Agromec SA Smeeni.

Candidatul USL pentru Colegiul 3 Camera Deputaţilor este Erland Cocei. Este membru al Partidului National Liberal din 2006, are 42 de ani, este absolvent al Universitatii Politehnice Bucuresti, însă lucrează în domeniul bancar. 

Din partea PRM, în acest colegiu candidează profesorul universitar dr. Marius Constantinescu (69 de ani). Mai candidează pentru un fotoliu de deputat în acest colegiu reprezentantul UDMR, Laszlo Csatlos, şi cel al Partidului Poporului, Mihail Rotaru. 

O problemă în acest colegiu o constituie lipsa unor perdele forestiere de-a lungul drumurilor din Bărăgan şi Câmpia Râmnicului, resimţită în fiecare iarnă, la fiecare ninsoare însoţită de viscol. Curenţii de aer care au o direcţie perpendiculară pe principalele drumuri naţionale ce leagă municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat de judeţul Brăila formează suluri de zăpadă şi izolează comunităţi din comunele Săgeata, Cochirleanca sau Ziduri. 

Camera Deputatilor - Colegiul Uninominal 4 - Judeţul Buzău

Candidatul USL: Erlan Cocei (PNL)

Candidatul ARD: Valeriu Alecu (PDL)

Candidatul PRM: Marius Constantinescu

Candidatul PP: Mihail Rotaru

Candidatul UDMR: Csatlos Laszlo

Colegiu deţinut în prezent (legislatura 2008-2012) de Valeriu Alecu (PDL).

Cea mai completă infografie a alegerilor parlamentare vă este prezentată de ziarul Adevărul.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite