După două înfrângeri şi un egal, HM Buzău a ratat şansa de a promova în Liga Naţională de handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gruparea buzoiană a ratat promovarea în Liga Naţională
Gruparea buzoiană a ratat promovarea în Liga Naţională

Handbal Municipal Buzău a ratat şansa de a promova în Liga Naţională. Gruparea buzoiană a fost învinsă cu scorul de 24-23 în partida a doua de baraj, de Neptun Constanţa, după ce constănţencele au marcat golul victoriei în ultimele secunde ale partidei.

Învinse în primul meci de CSM Ploieşti, buzoiencele îşi jucau ultima şansă la acest turneu, lucru care s-a văzut în special în ultimele 30 de minute. Prima parte a întâlnirii a fost dominată de formaţia constănţeană, care a intrat la pauză cu un avans de patru goluri, scor 14-10. Treptat însă, miza jocului şi-a spus cuvântul, iar HM Buzău a reuşit să restabilească egalitatea cu opt minute înainte de final, scor 20-20. Echilibrul s-a păstrat până în ultimul minut, scor 23-23, dar Neptun Constanţa a fructificat ultimul atac al partidei, prin Bianca Tiron, care a înscris pentru 24-23 şi a adus o victorie ce asigură matematic prezenţa grupării de la Malul Dunării în Liga Naţională şi în campionatul următor. Cealaltă echipă care a reuşit menţinerea în Liga naţională de handbal este CSM Ploieşti, care a reuşit să treacă de Alba Sebeş cu 25-22. 

În ultimul meci al turneului de promovare de la Sibiu, disputat miercuri după-amiază, HM Buzău a terminat la egalitate, scor 28 - 28, partida disputată împotriva formaţiei Alba Sebeş, cealaltă echipă care a ratat promovarea în primul eşalon handbalistic.

Handbal Municipal Buzău se vede nevoită să încerce şi în următorul sezon de Divizia A promovarea în prima ligă.

Citeşte şi: VIDEO Spectacol al naturii. Stoluri de berze, pe câmpurile din jurul oraşului Buzău

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite