Directoarei orfelinatului 8 i se cere demisia, vinovată că i-a murit un copil din centru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul Anca Bistriceanu, şefa Complexului de servicii numărul 8 unde acum două săptămâni a a murit un copil înecat cu o bucată de crenvurst, este considerată principalul vinovat de producerea acestei tragedii! Asta consideră şefii săi ierarhici, de la Direcţia pentru Protecţia Copilului, care ieri i-au solicitat public să-şi prezinte demisia deşi ancheta internă se află la jumătate.

„Responsabilitatea privind modul de coordonare a activităţii în acea zi precum şi modul în care trebuiau respectate procedurile pentru evenimente deosebit de grave îi revenea în totalitate şefei de centru, doamnei doctor Anca Bistriceanu", a declarat Claudia Roşioru, directorul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Buzău.

Acuzată că lipsea nemotivat

Şefa centrului este acuzată că, în momentul producerii tragediei, era absent nemotivat de la serviciu. „A absentat în mod nejustificat de la locul de muncă şi a informat conducerea că se află încă în concediu de odihnă, cu toate că data de 22 iunie era prima zi în care trebuia se revină în activitate", a adăugat Claudia Roşioru.

Detalii citiţi în Adevărul, pagina dedicată Buzăului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite