Dani Oţil, aşteptat vineri la Buzău. Participă la o întâlnire a motocicliştilor cu buzoienii, în Piaţa Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dani Oţil este un împătimit al motoarelor
Dani Oţil este un împătimit al motoarelor

Omul de televiziune Dani Oţil va fi prezent mâine, de la ora 18.00, pe platoul din Piaţa Dacia. El va participa la o întâlnire a motocicliştilor cu buzoienii, organizată de Serviciul Rutier din cadrul IPJ Buzău şi un ONG.


Este vorba de un proiect de educaţie rutieră desfăşurat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, prin Serviciul Rutier, în parteneriat cu Asociaţia de Întrajutorare „Ionaşcu Filofteia Dănuţa” şi Primăria Buzău.

Acţiunea are ca scop asigurarea unui climat de siguranţă rutieră în rândul conducătorilor de motociclete şi mopede şi reducerea numărului accidentelor de circulaţie.

Dan Oţil, un împătimit al motocicletelor, şi câţiva reprezentanţi ai cluburilor de motociclişti din Buzău vor participa la discuţii libere cu ceilalţi participanţi la trafic şi poliţiştii rutieri. „Dezbaterile încearcă să clarifice neînţelegerile dintre participanţii la traficul rutier şi să conducă la dezvoltarea unor relaţii de respect între cei care utilizează drumul public, indiferent de calitatea pe care o au„, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Buzău.

Proiectul se înscrie în campania naţională „ALEGE VIAŢA”, iniţiată de Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite