Cristi şi Andra cer ajutorul buzoienilor să le salveze bunicul. Este nevoie de mult sânge, pentru o operaţie grea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O dramă cumplită s-a abătut peste familia unei profesoare de muzică din Buzău. După ce şi-a pierdut mama, la începutul acestui an, Denisa Crăciun se află acum pe punctul de a-şi pierde şi tatăl, grav bolnav, aflat pe un pat de spital din Bucureşti. Foarte afectaţi sunt şi copiii profesoarei, care cer ajutorul buzoienilor să doneze sânge astfel încât bunicul lor să fie operat şi salvat.

Fost cadru militar la unitatea de aviaţie de la Boboc, Constantin Măxineanu (66 de ani) trece prin cumpăna vieţii sale. După ce în primăvara acestui an şi-a pierdut soţia, după o grea suferinţă, pe data de 3 octombrie, chiar de ziua lui, a suferit un infarct care avea să îl ţintuiască de atunci în spital.

Complicaţiile apărute ulterior i-au produs sângerări masive interne care, în urma unur investigaţii amănunţite, s-a aflat că sunt cauzate de o formaţiune tumorală de la nivelul colonului. Viaţa bărbatului de 66 de ani depinde acum de medicii spitalului Universitar din Bucureşti, care vor să-l opereze pe pacient, însă este mare nevoie de sânge, orice grupă, pentru menţinerea acestuia în viaţă.

”Este o dramă fără margini în familia noastră şi singura şansă la viaţă a tatălui meu este această operaţie la colon, extrem de complicată şi pentru care trebuie o rezervă importantă de sânge. Copiii mei se roagă să nu îşi piardă şi bunicul, după ce au rămas fără bunică în primăvara acestui an”, ne-a declarat Denisa Crăciun.

Fiica bolnavului şi nepoţii acestuia, Andra şi Cristi, fac un apel disperat la buzoieni să meargă la Centrul de Transfuzii din Micro 14, strada General Grigore Baştan, lângă staţia de Ambulanţă, pentru a dona sângele care îi va salva viaţa buzoianului internat la spitalul Universitar din Bucureşti. Cei care vor da curs apelului umanitar trebuie să specifice că donaţia este pentru pacientul Constantin Măxineanu. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite