Copilul dispărut în canalul de irigaţii de la Pietroasele a fost găsit de scafandri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Căutările copilului dispărut în canalul de irigaţii de la Pietroasele au fost reluate, vineri dimineaţă, în zonă fiind deplasate două echipaje cu barcă şi o ambulanţă SMURD. Ulterior au intervenit scafandri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov care au scos trupul copilului din apă.

Autorităţile buzoiene au intrat în alertă joi seară, după ce li s-a solicitat sprijinul pentru a căuta un copil, în vârstă de 12 ani,  despre care existau indicii că s-a înecat în canalul de irigaţii de pe raza localităţii Pietroasele. 

Un pescar le-a spus pompierilor că a găsit hainele copilului pe malul canalului de irigaţii. Cum părinţii nu ştiau nimic despre el, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă «Neron Lupaşcu» au fost trimise pentru căutarea copiulului un echipaj de căutare salvare cu barcă şi un echipaj SMURD. Canalul în care se prespune că ar putea exista posibilitatea să se fi înecat copilul are o adâncime de 12,5 metri.

Căutările au continuat până în jurul orei 23.00, iar acţiunea a fost reluată vineri dimineaţă, la ora 6.00, în zonă fiind deplasate două echipaje cu barcă şi o ambulanţă SMURD. În jurul orei 10.30, s-a decis să se solicite sprijinul unui echipaj de scafandri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. La scurt timp, aceştia au scos trupul copilului din canal. 

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite