Copii răniţi într-un accident rutier produs lângă tabăra de la Poiana Pinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei adolescenţi, de 15 şi 16 ani, au fost izbiţi de un autoturism în timp ce se aflau pe marginea drumului DJ 203 C. O maşină condusă de un şofer de 21 de ani a ieşit dintr-un complex turistic din zonă după care a derapat pe pietriş, izbindu-i în plin pe tineri.

Din primele date, victimele sunt adolescenţi din Râmnicu Sărat, doi băieţi şi o fată, care se aflau în tabără la Poiana Pinului. Ei ieşiseră, în această seară, la plimbare, în apropierea taberei. Autorul accidentului este din Mierea, comuna Tisău.

Potrivit medicilor de la Unitatea de Primire Urgente de la Spitalul de Urgente Buzau, doi dintre copii sunt în stare stabilă şi se află în afara pericolului, iar cel de-al treilea are o fractură deschisă de gambă dreapta şi o lovitură la cap.

Copiii răniţi se aflau într-o tabără de voluntariat alături de alţi o sută de membri ai unor ONG-uri din toată ţara. Valerian Ţuclea, organizatorul taberei care urmează să se încheie marţi, a declarat că tinerii au fost corect supravegheaţi pe toată perioada acţiunii, inclusiv în momentul producerii tragediei. 

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite