Concert Ştefan Hruşcă la Buzău, în decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
80 de lei este preţul unui bilet de intrare la concertul lui Ştefan Hruşcă de la Buzău
80 de lei este preţul unui bilet de intrare la concertul lui Ştefan Hruşcă de la Buzău

Îndrăgitul interpret Ştefan Hruşcă revine în ţară, în luna decembrie, pentru a susţine un turneu de Crăciun în peste 20 de localităţi din România.

Astfel, Ştefan Hruşcă va începe turneul pe 8 decembrie, la Câmpulung Muscel şi Piteşti. Pe 9 decembrie, de la ora 17, Ştefan Hruşcă va fi la Buzău, urmând să concerteze în Sala Mare a Consiliului Judeţean, iar de la ora 20.30, va fi la Ploieşti. Turneul continuă pe 10 decembrie, de la ora 17, când Ştefan Hruşcă se va afla la Slobozia, iar de la ora 20.30, la Constanţa, la Casa de Cultură a Sindicatelor. 

Biletele se pot procura de la casele de bilete ale sălilor de spectacol dar şi prin reţeaua Biletoo, librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan sau online de pe www.Biletoo.ro. 80 de lei este preţul unui bilet de intrare la concertul lui Ştefan Hruşcă de la Buzău.

Ştefan Hruşcă, născut pe 8 decembrie 1957, la Ieud, judeţul Maramureş, este un interpret de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales prin colindele sale. A debutat ca artist în anul 1981, la Cenaclul Flacăra. Până în 1984, acesta a susţinut peste o mie de spectacole împreună cu cenaclul. În 1991, s-a stabilit în Toronto, Canada. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite