Coliziune frontală, în Buzău, surprinsă de camera de bord a uneia dintre maşinile implicate VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

Isprava de luni seară a unui şofer de 20 de ani, din Buzău, care a izbit frontal un SUV care circula regulamentar, a fost surprinsă de camera de bord a şoferului nevinovat. Coliziunea a avut loc pe Aleea Căprioarei, segment de drum cu trafic lejer.

Potrivit IPJ, în timp ce conducea autoturismul pe Aleea Căprioarei către Calea Eroilor, un şofer în vârstă de 20 de ani din Buzău a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe sensul opus de mers, de către un buzoian, în vârstă de 45 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului de 45 de ani care a fost preluat de ambulanţă pentru îngrijiri medicale. 

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursa: Facebook /  Sebastian Silvestru

Evenimente rutiere au fost înregistrate şi marţi, pe drumurile din Buzău. La orele prânzului, autoturismul condus către intersecţia cu DN1B, de către o şoferiţă de 26 de ani, din Vâlcele, a intrat în coliziune cu un utilaj agricol condus înaintea sa, de un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Ulmeni.

Accidentul s-a soldat cu rănirea utilizatorului utilajului agricol, care a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

După-amiază, a avut loc o coliziune între motocicleta condusă pe direcţia strada Mesteacănului către bulevardul Unirii, de către un tânăr de 27 de ani, din Movila Banului şi un autoturism care se deplasa în aceeaşi direcţie, la volanul căruia era un şofer buzoian, în vârstă de 21 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului, care a fost preluat de ambulanţă pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Ocupaţia care a smuls din depresie o bătrână rămasă singură într-un cătun din Munţii Buzăului

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite