Cel mai mare spital din judeţul Buzău scoate la concurs noi posturi pentru medici. Cine se poate înscrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău încearcă să angajeze 17 medici, pe diferite secţii, unde există deficit de specialişti. La concurs se pot prezenta medici cu drept de liberă practică, specialişti sau primari, confirmaţi în specialitatea respectivă.

Unitatea medicală vrea să atragă patru medici cardiologi, două dintre posturi fiind pentru Secţia de Cardiologie şi două la Compartimentul Terapie Intensivă Coronarieni. 

Alte două posturi sunt pentru specialişti în neurologie, de care este nevoie în cadrul Secţiei de Neurologie, şi încă două posturi de specialist neonatolog pentru Secţia de Neonatologie a Maternităţii.

Acestora li se mai adaugă câte un post de medic infecţionist, specialist ATI, pediatru, radiolog, oncolog, diabetolog şi specialist în medicină generală cu competenţe sau atestat în medicina de urgenţă.

Dosarele de concurs se pot depune la Serviciul Resurse Umane al Spitalului Judeţean Buzău, până pe 24 decembrie, iar examenele vor avea loc la începutul anului viitor.

La concurs se pot prezenta medici cu drept de liberă practică, specialişti sau primari, confirmaţi în specialitatea respectivă, dar şi rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire în specialitatea în care se publică postul.

Orice medic nou angajat în secţiile cu deficit de personal din Spitalul Judeţean Buzău va beneficia, timp de şase luni, de la data angajării, de stimulentele financiare a căror valoare este echivalentă cu două salarii minime brute cumulate. 

Există şi o condiţie: ei trebuie să lucreze în cadrul spitalului cel puţin doi ani.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie

FOTO Start în modernizarea unui drum turistic din judeţul Buzău, neasfaltat de peste patru decenii

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite