Câştigătoarea X Factor, buzoianca Adina Răducan, cântă pentru copiii şi bătrânii instituţionalizaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adina Răducan a cââştigat ultima ediţie X Factor
Adina Răducan a cââştigat ultima ediţie X Factor

Un centru comercial din Buzău va găzdui, vineri, de la ora 14, un spectacol dedicat copiilor din centrele de plasament şi vârstnicilor care trăiesc în centrele sociale buzoiene. Adina Răducan, câştigătoarea X Factor, se va afla printre artiştii care vor urca pe scena amenajată la Galleria Mall. Intrarea la spectacol va fi liberă.

Asociaţia „Îmbunătăţirea vieţii” continuă proiectul „Să zâmbim împreună cu ei”, în cadrul căruia organizează un nou spectacol pentru copiii şi bătrânii instituţionalizaţi. Evenimentul artistic, „Mărţişorul primăverii”, este programat, vineri, la Galleria Mall, unde sunt aşteptaţe peste 300 de persoane.

La spectacol sunt invitaţi Rafaelo Varga, un tânăr crescut în orfelinat, care s-a făcut remarcat la ultima ediţie a celebrului show X Factor, şi Cristian Goaie, un alt adolescent talentat din Constanţa care, de asemenea, i-a impresionat pe juraţii X Factor, ajungând printre finalişti. 

Alături de cei doi artişti, pe scenă vor urca Grupul de cântece şi dansuri populare ”Flori de Sânziene”, Maria Chiojdoiu, Bianca Milea, Andreea Căruţasu şi Elena Tărău. Gazda evenimentului va fi Andreea Ochiuz, unul dintre voluntarii asociaţiei buzoiene, iar cel mai aşteptat moment este recitalul Adinei Răducan, câştigătoare a trofeului X Factor.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite