Campionatul Mondial de Fotbal, în Parcul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O armată de muncitori a început deja să cureţe spaţiul verde, aleile, amfiteatrul în aer liber şi strandul din parc.

Semnele revigorării zonei de agrement au apărut chiar săptămâna trecută, odată cu aducerea a 14 hidrobicilete în heleşteu. În paralel, muncitorii de la Urbis au avut de plantat 340 de pomi, în locul celor care nu au rezistat în iarna grea, şi 400 de metri de gard viu.


Urmează plombarea asfaltului de pe alei şi repararea amfiteatrului în aer liber. „O să înlocuim stinghiile rupte de la băncuţe şi ecranul pe care se fac proiecţiile, din cauză că a fost distrus de copii. Aici o să aibă loc proiecţii de filme în fiecare seară, iar pe durata Campionatului Mondial de Fotbal vor fi difuzate meciurile. Am mai proiectat Campionatul European din 2008 şi mulţi oameni au preferat să vadă meciul aici, atraşi de ecranul foarte mare", ne-a declarat Alexandru Dunel, de la Urbis Serv Buzău.


Edilii intenţionează ca până pe data de 1 mai să pună pe picioare şi ştrandul din Parcul Tineretului. „Aici trebuie doar să refacem aleile, spaţiul verde, să curăţăm nisipul şi să revopsim interiorul bazinului de înot", a spus Alexandru Dunel.


Autorităţile promit că păstrează neschimbate tarifele atât la închirierea hidrobicicletelor, 10 lei ora, cât şi pentru accesul în ştrand, respectiv 3 lei pentru adulţi şi 1 leu pentru copii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite