Buzău: Au ieșit la braconat, dar s-au trezit cu polițiștii în bătaia puștii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Doi tineri din Buzău care miercuri noapte ieșiseră să vâneze animale din pădurile din nordul județului Buzău au fost prinși de un echipaj de poliție, înainte să apuce să vâneze. Pentru că nu aveau autorizație de vânătoare, cei doi s-au ales cu dosare penale pentru braconaj.

O echipă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei oraş Pătârlagele şi doi jandarmi a oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe drumul Mlăjet – Sibiciu.

În autoturism au fost identificaţi doi tineri - unul de 25 de ani, din Sibiciu de Sus, iar celălalt în vârstă de 22 de ani, din Mlăjet, care aveau în maşină două arme de vânătoare calibru 12 mm, dintre care una încărcată, şi 29 de cartuşe de 12 mm, trei fiind folosite. De asemenea, fiecare armă avea lipită pe ţeavă, cu bandă adezivă, câte o lanternă.

Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date, a rezultat că tinerii erau autorizaţi să deţină arme şi muniţii letale, însă nu deţineau autorizaţie de vânătoare.

Poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor atât armele, cât şi muniţia, iar pe numele celor doi suspecţi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Pătârlagele.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite