Buzău: 75 de familii izolate de alunecări de teren în comuna Colţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei drumuri comunale din comuna Colţi au fost afectate de alunecări de teren în această dimineaţă din cauza precipitaţiilor abundente căzute în ultimele zile şi a topirii zăpezii de pe versanţi.

Astfel pe DC 78 în punctul Baltă o alunecare de teren care a afectat 50 de metri din drumul comunal a blocat accesul spre satul Muscelu Cărămăneşti, 75 de familii râmânând izolate. „La faţa locului s-a deplasat o grupă operativă de la ISU Buzău contituită din ordinul prefectului Paul Beganu pentru executarea recunoaşterii pe teren şi analiza fenomenului.  Încercăm să mobilizăm utilajele pentru normalizarea situaţiei din această zonă” a declarat pentru Adevărul Dănuţ Nicolae şeful ISU Buzău.

La această oră o bandă de circulaţie este blocată pe o ditanţă de 45 de metri pe drumul comunal 71 Colţi -Aluniş în punctul Râpa care face legătura cu cătunul Valea Boului, după ce un întreg versant a luat-o la vale.

De asemenea pe Dc 69 Colţi-Colţii de Jos în punctul Moise Maria, alunecările de tren au afectat 15 metri liniari din drum, accesul spre cătunul poiana fiind blocat în proporţie de peste 85 la sută.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite