Bolnavii non-Covid, primiţi în continuare în spitalul Râmnicu Sărat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Spitalul Municipal Râmnicu Sărat mai rămâne deschis o vreme pentru bolnavii non-Covid. Dacă numărul pacienţilor va creşte semnificativ şi nu se vor mai găsi locuri pentru internări, atunci situaţia se va schimba.

Unitatea medicală nu va fi transformată pentru moment în spital exclusiv Covid-19, aşa cum sperau autorităţile de sănătate publică, dar şi cele din Prefectură.

Nu este exclus însă ca o astfel de decizie să fie luată în zilele următoare, în cazul în care numărul bolnavilor va fi, în continuare, ridicat şi nu se vor mai găsi locuri în spitalele din judeţ.

Spitalul Municipal Râmnicu Sărat a mărit numărul de paturi de la 128 la 148 pentru bolnavii de Covid-19 iar paturile de la ATI, de la 7 la 10. 

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a mărit numărul de paturi de la Pneumologie cu 20. 

De asemenea, zona tampon pentru bolnavii suspecţi Covid-19 de la etajul patru a fost transformată în zonă pentru Covid cu încă 29 de paturi. 

”Aceste lucruri au fost făcute ca să amânăm decizia de a închide în totalitate până pe 4 noiembrie Spitalul Municipal Râmnicu-Sărat, adică să îl transformăm în spital Covid”, a declarat subprefectul Viorel Holban.. 

În cazul în care spitalul din Râmnic va prelua din nou pacienţii Covid-19, râmnicenilor le va rămâne disponibil ambulatoriul spitalului.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cadavru cu urme de violenţă, găsit în Piteşti, lângă calea ferată. Ce au descoperit oamenii legii

Bătăuşi reţinuţi de poliţişti după o demonstraţie de forţă într-o comună din Argeş. Indivizii au lovit un consătean şi i-au făcut praf maşina

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite