Bilete de tratament balnear, pentru pensionarii buzoieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Staţiunea balneară Amara FOTO Mădălin Sofronie

Casa Judeţeană de Pensii Buzău pune la dispoziţia pensionarilor bilete de tratament balnear în cel puţin opt dintre cele mai căutate staţiuni din ţară. Solicitanţii mai pot beneficia doar de câteva serii de tratament în acest an, cu datele de început 25-26 octombrie, 9-10 noiembrie şi ultima serie în zilele de 27-29 noiembrie. Majoritatea acestora au bazele de tratament în interior.

La această dată, pot fi obţinute bilete de tratament în staţiuni renumite, precum Covasna, Techirghiol, Mangalia, Olăneşti, Tuşnad, Vatra-Dornei, Herculane sau Slănic Moldova.

Pe perioada de sezon, biletele repartizate nu sunt suficiente întotdeauna pentru a satisface toate cererile, în timp ce, din septembrie până în noiembrie, biletele rămân nevalorificate.

Anul acesta, Casa Judeţeană de Pensii a avut repartizat un număr de 5.653 bilete în timp ce pensionarii au solicitat 8.065 până la 25 septembrie, cu mult peste limita maximă.

Pentru a putea obţine un bilet de tratament, pensionarii trebuie să completeze o cerere tip, pe care o pot înregistra la sediul Casei Judeţene de Pensii sau o pot trimite prin poştă, fax sau e-mail.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite