Bătrân dintr-o comună buzoiană, bătut şi jefuit de doi tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Infractorii care la începutul lunii martie au bătut şi jefuit un bătrân din Pietroasele au fost identificaţi şi reţinuţi. Este vorba despre doi tineri în vârstă de 20 şi 26 de ani, primul din comuna Pietroasele, iar celălalt din municipiul Botoşani.

Cei doi tineri ar fi pătruns în curtea bărbatului, de 75 de ani, din comuna Pietroasele, prin zona din spate a imobilului, uşile de acces nefiind asigurate. 

După ce au pătruns în imobil, bănuiţii au fost surprinşi de persoana vătămată si prin acte de violenţă i-ar fi sustras suma de 625 de lei şi un telefon.

În urma investigaţiilor poliţiştii au stabilit ca bănuiţii s-ar afla pe raza judeţului Ialomiţa şi, cu sprijinul Poliţiei municipiului Feteşti au fost depistaţi şi conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău pentru audieri şi continuarea cercetărilor.

De asemenea, din verificările efectuate în bazele de date a reieşit că tânărul de 26 de ani era dat în urmărire naţională, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă de către Judecătoria Bacău. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 70% .

Poliţiştii au dispus reţinerea de 24 de ore a bănuiţilor pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar instanţa a emis pe numele acestora mandat de arestare pe 30 de zile.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite