Baschetbaliştii buzoieni, victorioşi după confruntarea cu Sibiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de baschet CSS Miandra Buzău a învins cu scorul de 89-73 (21-27;27-22;26-12;13-12) pe C.S.S.Sibiu,meci care a contat pentru faza semifinală a Campionatului Naţional(Under 18). Partida s-a disputat săptămâna trecută în sala clubului buzoian.

Antrenorul Ciprian Borcila a avut la dispoziţie următorii jucători:Barbu (23 puncte), Ungureanu (20), Popa (15), Calugaru (13), Ene (9), Jifcu (5), Zecheru (2), Aldea (2), Stanciu, Tudor, Leu, Zaharioiu, Negoita.

”Chiar dacă după rezultat pare un meci care a fost la discreţia noastră,lucrurile nu au stat întocmai. În prima parte a partidei,sibienii au cam condus jocul, fiind peste noi cu 6-9 puncte însă pauza mare a venit foarte bine pentru noi. Astfel, în a doua jumătate noi am reuşit să punem stăpânire pe meci şi am făcut o apărare mult mai bună iar jocul colectiv pe cele două faze a funcţionat extraordinar. Jucătorii noştri şi-au găsit-spaţii de pătrundere şi  primire a mingii,foarte bine gândite iar asta înseamnă că ştim să jucăm tactic. Vreau sa-i felicit pe băieţi pentru evoluţie si rezultat", a declarat antrenorul echipei, CSS Miandra Buzău, Ciprian Borcilă.

În etapa viitoare buzoienii se vor deplasa la Câmpulung Muscel,unde vor juca împotriva celor de la C.S.Sport Total.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite