Angajaţii Prefecturii Buzău au donat sânge, împreună cu şefii lor, în cadrul campaniei ,,Donează pentru viaţă!!!!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile buzoiene răspund apelului ministrului Sănătăţii, în cadrul acţiunii demarate la nivel naţional ,,Donează pentru viaţă!!!!”, în contextul deficitului de material sanguin în unele unităţi sanitare. Un număr de 22 de salariaţi ai Instituţiei Prefectului Buzău, împreună cu prefectul si subprefectul, au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Buzău.

Angajaţii Prefecturii au răspuns astfel apelului făcut de ministrul Sănătăţii în cadrul acţiunii ,,Donează pentru viaţă!!!!“, în contextul deficitului de material sanguin în unele unităţi sanitare din ţară. 

Alături de angajatii Prefecturii, ieri au mai donat sânge comandantul ISU Buzău, Dănuţ Nicolae şi şeful Direcţiei Judeţeană de Cultură, Constantin Căţoi. 

Urmând exemplul funcţionarilor Prefecturii, în zilele următoare reprezentanţii altor instituţii deconcentrate vor ajunge la CTS Buzău pentru a dona sânge. Bonurile de masă cuvenite pentru sângele recoltat vor fi donate, iar ziua liberă se va acordată după terminarea situaţiilor de urgenţă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite