Amendă usturătoare pentru doi teribilişti care au vandalizat un parc din Râmnicu Sărat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri au fost amendaţi cu câte 2.000 de lei după ce, sâmbătă noapte, aflaţi în stare avansată de ebrietate, au vandalizat un parc din Râmnicu Sărat. Camerele de supraveghere au surprins, în jurul orei 2.00, momentul în care cei doi intră în parcul din apropierea pieţei, se opresc lângă un coş de gunoi de care încep să tragă cu putere pentru a-l distruge.

Indivizii nu s-au mulţumit cu atât şi au reuşit să smulgă din pământ patru bănci. Duminică dimineaţa, poliţiştii locali au constat cele întâmplate şi au demarat cercetările pentru a-i identifica. Cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere ei au dat de urma tinerilor. 

”Sistemul de monitorizare pe care-l are în administrare Poliţia Locală a surprins în noaptea de sâmbătă spre duminică, doi tineri din municipiu aflaţi în stare de ebrietate care au vandalizat parcul din Piaţa Centrală, deteriorând patru bănci, pe care le-au scos din sistemul de prindere şi un coş de gunoi pe care l-au distrus. (…) ADP-ul va decide dacă va depune sau nu plângere penală pentru distrugere”, a declarat Dan Bucur, şef serviciu Poliţia Locală Râmnicu Sărat, pentru newss.ro.

Tinerii în vârstă de 22, respectiv 24 de ani, ambii din Râmnicu Sărat, au fost sancţionaţi. Deşi au spus că regretă cele întâmplate, fiecare a primit câte o amendă de 2.000 de lei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite