A murit un cunoscut antrenor de arte marţiale. Sensei Florin Burhală s-a înecat după ce a plonjat cu maşina într-o baltă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Burhală era preşedintele unui club de arte marţiale
Florin Burhală era preşedintele unui club de arte marţiale

Unul dintre fondatorii Federaţiei Române de Arte Marţiale şi preşedintele clubului de aikido Sakura, din Buzău, şi-a pierdut viaţa luni seară împreună cu un prieten, într-un mod stupid. Sensei Florin Burhală se întocea cu un prieten de la pescuit când s-au răsturnat cu maşina într-o baltă de pescuit. Cei doi nu au mai putut ieşi din autoturism si au murit înecaţi.

Tragedia s-a petrecut pe balta de lângă localitatea Luciu, recunoscută ca raiul pescarilor sportivi din judeţ. 

Nu se ştie câte ore a stat maşina în apă până când a fost văzută de un localnic răsturnată pe plafon. 

Omul a sunat imediat la 112 dar a alertat şi satul. Până la sosirea salvatorilor profesionişti, sătenii au spart geamul maşinii şi au scos trupul fără viaţă al unuia dintre bărbaţi.

BUZAU

Poliţiştii care au venit să cerceteze locul tragediei cred că din cauza vitezei maşina celor doi a fost aruncată de denivelări şi a plonjat în apa adâncă de un metru şi jumătate. 

Ghinionul pescarilor a fost că maşina s-a răsturnat şi ei nu au mai putut ieşi.

Unul dintre bărbaţii decedaţi este preşedintele clubului de arte marţiale Sakura, cu care a obţinut în martie anul acesta titlul de campioni naţionali la Kempo. 

Florin Burhală avea 54 de ani şi era membru fondator al Federaţiei Române de Arte Marţiale. Era căsătorit şi avea doi copii. Celalalt barbat era un prieten al sau, de 57 de ani.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite