Vrăjitoarele şi-au făcut televiziune. Pe Witch TV înveţi cum să ghiceşti în cărţi sau în cafea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania americană Roxo va investi în piaţa mass media din România. Roxo Incorporated aduce pe piaţă peste 10 canale de televiziune printre care şi Witch TV. În prezent „canalul magiei" se difuzează în sistem IPTV, adică online pe site-ul www.vrăjitoare.eu

Marian Deaconu, directorul Roxo România, a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro că Witch TV este pregătit pentru emisie, dar că nu a putut fi lansat din cauza legii vrăjitoarelor, incertă momentan. „Canalul nu a putut fi lansat încă pentru că legea nu ne-a permis. Nu vrem să investim până când situaţia nu se clarifică. Sperăm ca vom putea lansa Witch TV în primul trimestru al anului viitor" ne explică Marian Deaconu.

Ghicire live pe micile ecrane

Witch TV va transmite emisiuni informative despre magia albă şi magia neagră. Se vor difuza totodată emisiuni live de ghicire în cărţi sau în cafea(EzoTV).

În grila de programe a postului TV va fi şi o emisiune culinară, numită „Bucătăria doamnei Rodica" a cărei moderatoare va fi unica fiică a Mamei Omida, vrăjitoarea Rodica Gheorghe. Printre moderatori se mai numără şi alte „descântătoare" precum Cireşica, Aurelia Ardeleanca sau Mariana Marin.

Witch TV pe Digi şi Dolce

Canalul este unul interactiv, se vor prelua telefoane şi mesaje de la telespectatori aşa încât toţi curioşii practicii oculte vor avea ocazia de a desluşi misterele cele mai ascunse.

Witch TV va fi distribuit de către digi TV şi dolce TV „canalul va fi criptat pentru a-i proteja pe minori, ţinem foarte mult la asta" ne spune directorul Deaconu.

Citește și:

Clientul vrăjitoarelor: leneş şi prost
Câştigurile aşa-ziselor practicante de magie sunt încurajate de incultură şi de incapacitatea românilor de a-şi proiecta singuri un viitor. Vezi mai multe aici

EXCLUSIV Lista prostiei în contul vrăjitoriei: Oana Zăvoranu, Mihaela Borcea, Bănel Nicoliţă, Moni şi Irinel Columbeanu, Amalia Năstase, Corina Chiriac
Trei femei, dintre care două care susţin că sunt vrăjitoare, Vanessa şi Melisa,  au fost luate pe sus de mascaţi, ieri dimineaţă, pentru a fi duse la mandat de arestare preventivă, la Tribunalul Ilfov. citește aici detalii!

Poliţia a început vânătoarea: Vrăjitoare din Bucureşti acuzate că şantajau clienţi foarte bogaţi
Numai de la o victimă aceştia au luat 450.000 de euro în bani, bijuterii şi autoturisme. IGPR a descins în Bucureşti şi Ilfov într-o vânătoare de vrăjitoare fără precedent. citește aici detalii!

OPINIE: Vrăjitoare infractoare

Marți, 13 decembrie, o zi cu ghinion pentru câteva "vrăjitoare" luate pe sus de Poliția Capitalei într-un dosar de înșelăciune și șantaj. Privind lista clienților și motivele pentru care aceștia s-au adresat escroacelor rămâi mut de uimire. Îți vine să râzi de naivitatea victimelor și apoi să plângi de mila celor care cred gogomăniile pirandelor. citește aici tot editorialul!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite