VIDEO/FOTOGALERIE Un circar din Bucureşti a lăsat nemţii cu gura căscată la Das Supertalent 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Alexandru Bellu, de 43 de ani, este unul dintre românii care au decis să-şi încerce norocul peste graniţă. Românul trăieşte în Elveţia cu fiul său, dar a ajuns să urce pe scenă în Germania, la cea mai în vogă emisiune de acolo, Das Supertalent 2011. Povestea românului cu un talent extraordinar este una impresionantă.

Constantin Bellu munceşte, la fel ca alte mii de români, la curăţenie în străinătate, pentru a putea să-şi crească fiul. Asta nu l-a împiedicat însă să meargă în Germania şi să se înscrie la unul dintre cele mai renumite concursuri de acolo, Das Supertalent. Bărbatul are un  talent deosebit cu care a reuşit să impresioneze juriul şi publicul. Bucureşteanul este un artist desăvârşit de circ. "În 1980 mi-am început cariera ca artist acrobat al Circului Globus din Bucureşti, cu trupa de jocuri icariene Oancea", a spus Constantin Bellu, potrivit Hotnews. În timp, a ajuns să vadă toată Europa, călătorind cu diferite circuri, fiind aplaudat pe scene din Anglia, Germania, Elveţia şi chiar  pe scena Marelui Circ de la Monte Carlo.

Constantin Bellu

Click pe imagini pentru fotogalerie! (Foto de pe site-ul românului)

Spectacolul pe care Costin, aşa cum i se spune când e pe scenă, îl oferă este unul complex şi savuros. "S-a străduit să arate frumuseţea muncii sale prin calitate şi şarm, aducându-şi publicul mai aprope", este scris pe site-ul de prezentare al acrobatului.

Click aici pentru a vedea spectacolul care i-a uimit pe nemţi!

Saltimbancul a primit numai cuvinte de laudă de la membrii juriului de la Das Supertalent 2011 după ce a oferit un spectacol de acrobaţii şi a cântat la chitară în faţa publicului german. Constantin Bellu s-a calificat în semifinalele concursului după ce Dieter Bohlen, fostul membru al formaţiei Modern Talking, i-a spus că e fantastic, iar ceilalţi membrii ai juriului au apreciat că show-ul pe care l-a oferit românul este unul "creativ" şi "de clasă".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite