VIDEO Vino la megaconcertul de la Arenele Romane pentru campania „Din inimă pentru copii“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Class, Alexandra Stan, Antonia, Deepside Deejays, Nick Kamarera și Mike Diamondz, Lucky Man Project sunt doar câteva dintre trupele și vedete care se vor afla pe scenă, diseară, de la ora 17.00 pentru salvarea unui băiețel de 3 ani.

Campania “Din inima pentru copii” prezintă publicului povestea lui Robert Gherman, un băiat de 13 ani din București care, supus unui transplant de celule stem în Italia, a învins boala și e acum un copil sănătos. El e “Învingătorul”.

În același timp, concertul caritabil este oferit de artiști pentru fratele lui Robert, un băiețel pe nume Alex în vârstă de 3 ani care suferă de aceeași boală, talasemie majoră.

Alexandra Stan va susține, după o îndelungată perioadă în care a fost plecată în turnee de promovare a mega hit-ului “Mr. Saxobeat”, un recital in cadrul concertului caritabil “Învingătorul” ce va avea loc diseară începând cu orele 17.00, la Arenele Romane. Preţul biletului la concert este de 20 de lei.

Alexandra Stan, Antonia, Deepside Deejays, Nick Kamarera și Mike Diamondz, Lucky Man Project, Dj Sava feat Andreea D, Aeroport band, Les elephants bizarre, X-Plode, Class și Valentin Dinu se alătură campaniei “Din inimă pentru copii”, destinată strângerii de fonduri pentru ajutorarea copiilor bolnavi din România prin a le oferi acestora o nouă șansă la viață.

Parteneri evenimnetului sunt Centrul Cultural pentru UNESCO “Nicolae Bălcescu”, Primăria sector 4 Bucureşti, Sfinx Experience, Borsec, ColonHelp, Eventim, MediaPro Music, Spard Team.

Biletele pot fi cumpărate de la orice magazin Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Librariile Humanitas, Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro

 





image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite