VIDEO „Supereroul“ Băluţă şi Zilele Sectorului 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivităţile cu ocazia Zilelor Sectorului 4 s-au terminat cu un spectacol de focuri de artificii/ FOTO: Adevărul
Festivităţile cu ocazia Zilelor Sectorului 4 s-au terminat cu un spectacol de focuri de artificii/ FOTO: Adevărul

„Sigur puteţi să vedeţi acolo Iron Man, Superman şi alţi supereroi. Şi un supererou care a făcut posibil tot ce se întâmplă aici, nu o să îi spun numele.” Aşa l-a descris Dan Badea, maestrul de ceremonii, pe Primarul Daniel Băluţă la încheierea festivităţilor dedicate Zilelor Sectorului 4.

Primăria Sectorului 4 a cheltuit per total 120.000 de euro pentru organizarea evenimentului care a avut loc în Parcul Lumea Copiilor. Cea mai mare parte din sumă s-a dus pe onorariile artiştilor veniţi să cânte pentru locuitorii sectorului. Printre aceştia au urcat pe scenă Inna, Loredana, Carlas Dreams, Smiley, Fuego şi mulţi alţii.

„Supracost, inutile, nu reprezintă sectorul. Ar fi fost mult mai drăguţ să facă orice altceva cu banii decât să dea banii inutil. Nu ştiu câţi bani ajung la artişti, dacă chiar banii aceia ajung la artişti sau o parte îi trimit înapoi spre alte firme. Asta îmi inspiră mie, de exemplu” a fost părerea unui tătic ieşit la plimbare cu copilul.

Aceleaşi opinii le aveau majoritatea celor veniţi, ei fiind de părere că banii aceştia puteau să ajungă în alte părţi unde sectorul 4 suferă: anvelopări de blocuri, dotările grădiniţelor şi şcolilor, asfaltarea străzilor sau extinderea sistemului de canalizare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite