VIDEO Jerusalema cu mături: Zeci de angajaţi ai ADP Sector 4, filmaţi dansând pe celebra melodie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură Youtube
FOTO Captură Youtube

Pe grupul de Facebook "Ce facem în sectorul 4" a fost publicată o filmare în care aproximativ 100 de angajaţi Totul Verde SA (Amenajarea Domeniului Public 4) dansează pe melodia "Jerusalema".

Clipul video începe cu zeci de angajaţi care ies dintre maşinile instituţiei şi se aliniază, formând un pătrat. "Toţi cei pe care-i vedeţi că se ocupă de parcuri, străzi, grădini ori dezinsecţii sunt oameni simpli, cu dreptul la o viaţă normală! Dotaţi cu echipamente şi scule corespunzătoare, care le uşurează activitatea, dau sens vieţii lor, dar şi sănătăţii noastre! În timpul lor liber şi-au pus ambiţia să fie în pas cu actualele tendinţe şi au învăţat pasul de la hitul Jerusalema. Voia bună şi distracţia au dat tonul atunci cînd au hotărât că e momentul să-şi etaleze talentele ascunse, într-un decor familiar lor! Ce-a ieşit, vedeţi în acest clip!", este mesajul transmis pe pagina Totul Verde SA, arată digi24.ro. Oamenii sunt îmbrăcaţi în uniformă şi au mături în mâini, pe care le folosesc în timpul dansului. Clipul video se încheie cu angajaţii ADP filmaţi de sus, cu ajutorul unei drone.

"Începând cu data de 24.06.2020, AMENAJAREA DOMENIULUI PUBLIC 4 (A.D.P.4) S.A. şi-a schimbat denumirea în S.C. TOTUL VERDE. S.A.. Societatea Comercială AMENAJAREA DOMENIULUI PUBLIC 4 (ADP4) s-a înfiinţat la data de 30.05.2002, moment în care a preluat vasta experienţă a celor 24 de ani de activitate a Administraţiei Domeniului Public Sector 4", se arată pe pagina de Facebook Totul Verde S.A.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite