VIDEO Cu ţigara în RATB 2. O femeie îşi dă chiloţii jos şi sare la bătaie de nervi că e filmată în timp ce fumează în tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar o zi distanţă de la scandalul femeii bătute în autobuz pentru că fuma o ţigară electronică, un moment revoltător similar a fost înregistrat video într-un tramvai al regiei de transport din Bucureşti.

Un tânăr care călătorea cu un tramvai RATB a filmat o femeie care şi-a aprins o ţigară în mijlocul de transport în comun. Deranjată de demersul călătorului, femeia a reacţionat violent.

Întreaga scenă a fost povestită în detaliu pe pagina de Facebook a lui Mihai Mateaş, tânărul care a realizat filmuleţul:

La doar o zi distanţă de la incidentul cu femeia bătută de pensionari în troleibuz, doamna cu ţigara electronică a făcut adepţi. Unii care vor să arate că sunt chiar mai curajoşi, fumând ţigări cu tutun, nu surogate. În tramvaiul 24, în spatele vagonului, o femeie bravează în faţa însoţitoarei sale şi a propriului fiu: «Da'-n ... mea, ce-mi face? Cine? Dacă eu vreau să fumez, fumez! Dă-i, fă, în ... mea pe toţi, că dacă vine şi te fură în autobuz, nu sare nimeni. N-are curaj atuncea! Ia să vezi cum îmi aprind eu ţigare!». Însoţitoarea sa încearcă să o descurajeze: «Are oglinzi, fă, şoferul. Ştiu eu că are». Doamna ezită, cu ţigara atârnând în colţul gurii, neaprinsă: «Stai, fă, nu vezi că-i stinsă? Ce, n-am voie? O aprind când cobor!».

Fumător într-un tramvai RATB, episodul 2. O femeie sare la bătaie pentru că este filmată


Încă vreo 30 de secunde de tratative se poartă de pe un scaun pe celălalt. Puţinii oamenii din tramvai privesc jenaţi spectacolul. Scot preventiv telefonul. «Ce pleaşcă, îmi zic. Să prind şi eu acelaşi gen de incident ca cel care a făcut turul internetului». Încă nu filmez. N-are rost. Poate n-o aprinde. Dar stai! A făcut-o! S-a mutat pe scaunul de vizavi, făcând schimb cu însoţitoarea sa. Se simte deja mirosul de fum. Apăs butonul roşu şi îndrept telefonul spre dânsa. După puţin timp, se prinde şi mă întreabă dacă o filmez. Îi răspund că da. «De ce?», continuă. «Pentru că fumaţi în tramvai!», îi răspund. «N-ai mai văzut femei?». «N-am mai văzut femei care fumează în tramvai». Mă apropii, s-o filmez de aproape. Ascunde discret mâna dreaptă, cu ţigara şi, după un moment de confuzie, începe să devină agresivă. «Nu ai voie să mă filmezi!», «Fumez unde vrea ... mea!», «Poponarule!», «Boschetarule!», «Vrei să-ţi rupă picioarele ţiganii, bă?», «Vrei bătaie aici, în Buzeşti?» sunt doar câteva mostre din discursul femeii.

Următorul pas: sare la bătaie. Vrea să-mi smulgă telefonul din mână. Îl feresc. Continui să filmez, cu intermitenţe, pentru a mai elibera din spaţiul de pe card. Filmez vertical - urâtă alegere -, dar doar aşa puteam să-mi folosesc şi mâna stângă, ca să resping „atacurile”.

Începe să devină tot mai agresivă, tot mai vocală şi tot mai violentă. De la un punct, aruncă ţigara, pentru a avea ambele mâini la dispoziţie pentru atacurile asupra telefonului meu.»

Puteţi citi continuarea pe pagina de Facebook a lui Mihai Mateaş.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite