VIDEO Bon Jovi a ajuns în România. Duminică susţine concertul anului, în Piaţa Constituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa care va cânta mâine în Piaţa Constituţie s-a retras discret la unul dintre hotelurile din Capitală. Potrivit organizatorilor, cântăreţul nu a avut pretenţii cu privire la cazare sau la primirea în Bucureşti.

Citește și: CONCERTUL ANULUI Se mai găsesc bilete la show-ul Bon Jovi

VIDEO Bon Jovi, interesat de istoria României

Ce alte restricții vor mai fi în trafic

Jon Bon Jovi a sosit, în această seară, în Bucureşti şi imediat s-a retras în camera de hotel. El este însoţit de trupa sa care de asemenea a preferat să se izoleze de canicula din Capitală. Potrivit organizatorilor, este posibil ca pe înserate, când va fi mai răcoare, cântăreţul să îşi exprime dorinţa să viziteze oraşul şi este posibil să guste din mâncarea tradiţională românească.

Jon Bon Jovi urmează să susţină, mâine seară, concertul anului în România. În ciuda celebrităţii, vedeta nu a fost pretenţioasă şi a cerut doar o bucătărie mobilă, dar este însoţit de propriul bucătar care va găti pentru el şi trupa sa.

Pentru concertul de mâine seară, de la ora 20.00, au fost impuse restricţii în trafic şi au fost modificate traseele autobuzelor care circulă prin zonă.

Autobuzele își schimbă traseul din cauza restricțiilor pentru concertul Bon Jovi. Vezi aici unde se mai închide traficul rutier

Scena şi toate echipamentele tehnice (sunet, lumini, ecrane) sunt asigurate de echipa de producţie a turneului „The Circle”.

Show-ul va dura 90 de minute şi va include peste 20 de piese, printre care unele dintre hiturile lansate de Bon Jovi de-a lungul celor peste 25 de ani de carieră.

VIDEO Bon Jovi, cea mai bogată trupă în 2010

Trupele româneşti QuantiQ şi Stillborn vor evolua în deschiderea concertului Bon Jovi.

info
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite