Vezi cluburile unde te distrezi diseară în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o sâmbătă cu concerte şi petreceri incendiare, şi diseară ne distrăm în cluburile bucureştene. Avem jazz cu Mălin Cristache, rock în câteva cluburi, DJ-ii rezidenți fac mare spectacol, iar Dan Basu și Aforic ne arată cum sună combinația elektro și hip-hop.

În CLUB A continuă întâlnirile culturale organizate cu ocazia împlinirii a 42 de ani de existență. Astăzi, de la ora 18.30, avem parte de muzică studențească cu Doru Ionescu, de evergreens-uri cu Paul Polidor, iar la rubrica "Poeți în ascensiune" îl avem pe Mălin Stan.

EL GRANDE COMANDANTE găzduiește, până la 8 iunie, concursul pentru participarea la preselecția Festivalului de la Mamaia - secțiunea Rock. Clubul se deschide la ora 20.00, iar intrarea costă 10 lei.

În CLUB GOBLIN, de la ora 21.00, DJ Amon ne arată că weekendul nu s-a  terminat la petrecerea pe ritmuri reggae intitulată "Duminică în oraş", iar intrarea este liberă. De la aceeaşi oră, în WOODSTOCK CAFE avem parte de artişti şi formaţii de mare calibru, din păcate nu live, ci doar audio. Vom asculta, așadar, cele mai noi hit-uri la "Full album audition", o petrecerea rock.

Dacă v-aţi lenevit în weekendul acesta şi vreţi să vă reveniţi în formă, încercaţi la "Fitness Party" din OKTOBERFEST PUB, care începe la ora 21.00.

Jazz cu Mălin Cristache și Jazz Manouche

Tot de la ora 21.00, în TETE-A-TETE avem parte de concertul serii. Jazz Manouche și Mălin Cristache Quartet este o trupă unicat în România, din punct de vedere conceptual. Asta deoarece componența ei este  listă lăsată deschisă, în funcție de stilul abordat, avându-l însă drept lider pe chitaristul Mălin Cristache, un jazzman desăvârșit. Biletele se pot procura la intrarea în club și costă 20 de lei unul.

Karaoke în JAMES JOYCE'S și COYOTE

De la ora 21.30, în JAMES JOYCE'S se deschide microfonul și bucureștenii nativi sau de "în trecere" sunt așteptați "Get a shot of Karaoke" pe ritmuri dance. Karaoke Night e și în COYOTE CAFE, de la aceeași oră.

De la ora 22.00, Dan Basu și Aforic  fac party în  CLUB CONTROL. Cei doi combină desăvârșit beat-uri elektro cu hip-hop, iar la petrecere intrarea este liberă. Party Night avem și pe Splaiul Independenței, în CLUB MAXX, de la ora 23.00. Tot atunci începe show-ul și SUBURBIA.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite