Urmărire periculoasă în Bucureşti. Cine sunt poliţiştii care au folosit armele ca să prindă un şofer fugar, beat şi fără permis VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt numai de un an în Poliţie, dar în noaptea de duminică spre luni nu au ezitat să-şi folosească pistoalele din dotare pentru opri o maşină al cărei şofer a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii, a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a provocat un accident, în sectorul 4 al Capitalei.

Este vorba de agenţii Alexandru Burlacu şi Mihai Ilina de la Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei. Cei doi nu au stat pe gânduri şi au plecat într-o urmărire ca-n filme pe străzile Bucureştiului.  

Un alt poliţist în civil, în timpul liber, a văzut toată scenă şi a anunţat dispeceratul.

Şoferului vitezoman (de 28 de ani) nu i-a păsat de focurile de avertisment şi a oprit abia când a lovit în plin un alt autoturism, care mergea regulamentar. Impactul a fost unul destul de puternic, însă din fericire femeia care se afla la volan a scăpat cu leziuni uşoare.

În urma primelor verificări s-a stabilit că şoferul autoturismului nu deţine permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,78 g/%0 în aerul expirat.

Poliţia precizează că  în urma folosirii armamentului din dotare nu au rezultat victime sau pagube materiale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite