UPDATE VIDEO/FOTOGALERIE Aplauze și melodii îndrăgite l-au însoțit pe ultimul drum pe compozitorul Cornel Fugaru care a fost înmormântat astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compozitorul a decedat în urmă cu două zile din cauza unei boli cronice, la Spitalul Elias din Capitală. Ieri, trupul lui a fost depus la Muzeul „George Enescu" şi apoi la o capelă de la cimitirul Bellu.

Rămâneți pe bucuresti.adevarul.ro pentru a vedea imagini de la inmormintarea lui Cornel Fugaru.

VIDEO. Controversele din jurul unuia dintre cele mai răsunătoare divorţuri ale anilor ‘80. Cornel Fugaru s-a despărţit de prima soţie după 20 de ani. Vezi aici motivele

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU A VEDEA FOTOGALERIE DE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI CORNEL FUGARU!

UPDATE ORA 13.15 Ceremonia de înmormântare a compozitorului Cornel Fugaru a luat sfârșit. Printre cei care au venit să-și ia adio de la el s-au aflat Monica Anghel, Mihai Alexandru, Titus Munteanu, Marius Țeicu.

UPDATE ORA 12.50 Rudele și apropiații compozitorului au privit cu durere cum sicriul este așezat în groapă. Soția lui Cornel Fugaru a dorit ca în acel moment camerele de filmat să fie oprite.

UPDATE ORA 12.20 Slujba religioasă a luat sfâtșit, iar cortegiul se îndreaptă spre cimitir. Sicriul a fost întâmpinat cu apluze și melodiile compuse de Cornel Fugaru.

La căpătâiul lui Cornel Fugaru s-au adunat încă de ieri, zeci de prieteni şi apropiaţi ai artistului. Printre aceştia s-a numărat şi fostul preşedinte al ţării, Ion Iliescu, dar şi artiştii Gabriel Cotabiţă şi Marius Ţeicu, care nu şi-au putut stăpâni lacrimile.

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO DE LA PRIVEGHIUL COMPOZITORULUI!

Spre seară, trupul compozitorului a fost dus la cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde a fost depus la o capelă. Astăzi, unul dintre cei mau mari artişti ai ţării va fi îngropat. Înmormântarea va avea loc în jurul orei 11.00.

Citeşte şi: Trupul lui Cornel Fugaru, depus la Muzeul Enescu

Cornel Fugaru, sufletul trist din spatele feţei zâmbitoare. Copilăria nefericită i-a marcat toată viaţa

Artiştii apropiaţi ai lui Cornel Fugaru n-au ştiut de boala acestuia. Adrian Enache: "Arăta extraordinar de bine şi avea poftă de viaţă"

Vlad Fugaru, devastat de dispariţia tatălui său. Bărbatul s-a încuiat în casă şi a plâns continuu o zi întreagă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite