UPDATE Un bărbat a fost găsit mort în locuinţa sa din Bucureşti. Două persoane, duse la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat a fost găsit mort, iar suspectul este chiriaşul său FOTO: Arhivă
Un bărbat a fost găsit mort, iar suspectul este chiriaşul său FOTO: Arhivă

Un bărbat de 64 de ani a fost găsit mort miercuri seară, în locuinţa sa din Capitală, suspect fiind un chiriaş de-al său.

UPDATE Doi dintre suspecţii implicaţi în cazul bărbatului găsit mort în locuinţa sa din Capitală au fost depistaţi de poliţişti şi duşi la audieri, urmând a fi audiaţi de un procuror criminalist la sediului Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Bucureşti, conform agerpres.ro.

Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii caută un al treilea suspect implicat în acest caz.

„În noaptea de 01 ianuarie, în jurul orei 23.50, prin apel 112 a fost sesizat că în locuinţa sa a fost găsit decedat un bărbat de 64 de ani, prezentând anumite leziuni în zona capului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei”, anunţă Poliţia.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML pentru autopsie. „Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, precizează Poliţia Capitalei.

Surse din anchetă afirmă că în conflict au fost implicate mai multe persoane,una dintre ele fiind lovită în timp ce încerca să intervină între agresor şi victimă. Disputa ar fi pornit de la discuţii pe tema chiriei pe care ar fi trebuit să o achite chiriaşul. Alte persoane care locuiau tot cu chirie în imobil au fost audiate la Poliţie.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite