UPDATE Tânărul de 20 de ani l-a lovit cu o serie de pumni şi picioare pe ofiţerul SRI decedat în Centrul Istoric, după care i-a furat 70 de lei din buzunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşit tragic după o noapte de distracţie în punctul fierbinte al Bucureştiului pentru doi bărbaţi care s-au luat la bătaie în miez de ziuă. Un bărbat de 36 de ani a decedat în acestă dimineaţă după ce a fost implicat într-un conflict cu un tânăr de 20 de ani.

UPDATE 17.10 Nicolae Solomon, procuror la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Bucureşti, a făcut mai multe declaraţii în urmă cu câteva minute în cazul ofiţerului SRI omorât în bătaie sâmbătă noapte de un tânăr de 20 de ani. Potrivit lui Solomon, tânărul i-a aplicat fostului ofiţer mai multe perechi de pumni şi picioare după care i-a furat 70 de lei. Principalul suspect a fost reţinut pentru 24 de ore cu propunerea de arestare preventivă.   

UPDATE 15.00 Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că bucureşteanul de 36 de ani care a murit după o bătaie cu un tânăr de 20 de ani a fost angajat al Serviciului Român de Informaţii. Între el şi un tânăr a izbucnit o ceartă care a degenerat. Cei doi au petrecut în acelaşi bar, dar la mese diferite. În momentul în care fostul angajat al SRI a părăsit localul şi agresorul acestuia s-a decis să plece. Cearta dintre ei a izbucnit după ce au ieşit din bar, martorii spunând că victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele, însă nimeni nu a intervenit să-i despartă.

Un apel dat în jurul orei 6.00 sâmbătă anuţa că o persoană căzută se afla pe strada Şelari din Centrul Istoric din Capitală. După mai bine de o oră de încercări de resuscitare, în jurul orei 7.00, medicii au fost nevoiţi să constate decesul. Primele informaţii arată că bărbatul de 36 de ani a fost implicat într-un conflict cu un tânăr de 20 de ani. Agresorul a fost reţinut.

"Apelul a fost făcut în această dimineaţă. Medicii au încercat să resusciteze victima, dar din păcate, nu au mai putut face nimic. Cadavrul bărbatului de 36 de ani a fost transportat la Institutul Medico Legal pentru a se decide cauza morţii. Agresorul, un bucureştean de 20 de ani, a fost reţinut. Acesta împreună cu mai mulţi martori sunt audiaţi în acest moment de poliţiştii de la Serviciul Omoruri şi de procurori", a declarat Alexandru Niculae, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, pentru adevarul.ro.

Conflictul a avut loc sâmbătă dimineaţa, iar cei doi bărbaţi nu se cunoşteau, au mai explicat anchetatorii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite