Universităţile de elită din Europa au venit să fure studenţi din România. Tinerii bucureşteni au de ales între sute de oferte greu de refuzat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 50 de instituţii de învăţământ superior din Europa şi-au trimis reprezentanţii la Bucureşti pentru a selecta candidaţi pentru anul universitar 2012-2013, în cadrul ediţiei de toamnă a târgului World Education. Evenimentul are loc azi şi mâine la Hotel Hilton.

Cele mai căutate universităţi din Marea Britanie îşi vor anunţa în premieră noile taxe de şcolarizare pentru următorul an universitar, după ce acestea vor fi aprobate de Oficiul Britanic pentru Accesul Egal la Educaţie.

Reprezentanţii universităţilor străină vor fi disponibili pentru a oferi tinerilor români explicaţii cu privire la procesul de recrutare, la taxele de şcolarizare şi posibilităţile de plată a acestora, dar vor vorbi şi despre programele de studiu cu care instituţiile lor s-au remarcat. La târg vor fi prezente universităţi din Marea britanie, Olanda, Elveţia, Finlanda sau Danemarca.

Mai mult, în programul târgului sunt incluse şi seminarii de informare pentru tineri, unde aceştia vor putea afla cum se pregăteşte un dosar de admitere, cum se scrie o scrisoare de motivaţie, dar vor primi şi consiliere gratuită pentru alegerea universităţii şi a programului de studiu cel mai potrivit pentru ei.

Evenimentul a început în această dimineaţă şi se va încheia mâine după-amiaza în jurul orei 17.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite