Un șofer care a sărit la bătaie cu bâta, pus la respect de victimă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un șofer tânăr, extrem de agresiv, a sărit la bătaie în traficul din Capitală. Momentul a fost surprins video și din imagini se vede cum șoferul violent încearcă să-l lovească cu pumnii pe celălalt șofer. 

Când a văzut că nu are câștig de cauză, a scos din portbagajul mașinii o bâtă și a sărit să-l lovească pe cel cu care se șicanase în trafic.

Nici de această dată nu i-a mers, pentru că partea cealaltă s-a apărat cu mâinile și a reușit să-i confiște bâta. Cu obiectul de lemn în mână, celălalt șofer nu și-a pus mintea cu agresorul, rezolvând cu calm situația. Pe fir a intervenit poliția, care l-a reținut pe șoferul violent, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Bătăușul din trafic a fost reținut
Bătăușul din trafic a fost reținut

”La data de 20 martie 2023, Secţia 2 Poliţie a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, jurul orei 15.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, în urma unui conflict spontan în trafic, un bărbat necunoscut l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu un obiect contondent.

Ieri, 21 martie, în urma punerii în aplicare a mandatului de aducere, bănuitul a fost depistat şi condus la audieri. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violente”, a transmis Poliţia Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite