Un constructor a căzut in groapa făcută pentru lucrările la sistemul de termoficare

0
0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 52 de ani ar fi căzut astăzi, în jurul orei 15:30, într-o groapă destinată lucrărilor la rețeaua de termoficare din Capitală.

foto barbat pe targă băgat în ambulanța SMURD
Un constructor a căzut in groapa făcută pentru lucrările la sistemul de termoficare FOTO Arhivă

Poliția Capitalei - Secția 6, a fost sesizată, prin apel la numărul unic de urgență 112, referitor la incident, iar mai mulre echipe de salvare au fost trimise la locul incidentului.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul secției menționate, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de aproximativ 52 de ani, angajat al unei firme de construcții”, transmite Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Pe lângă echipajul de poliție din cadrul Secției 6 din Capitală, la scurt timp, la fața locului au ajuns și echipaje din cadrul ISU-BIF, care au intervenit în procesul de salvare al bărbatului de 52 de ani și au procedat la extragerea acestuia, urmând ca constructorul să fie transportat la spital.

„Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 6, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, mai transmite DGPMB.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite